Kursbilde

Gratis livestream 4. april | NEF Ung x Mental Helse Ungdom

Påmelding er stengt.

Påmeldingsfrist er torsdag 04. april 2024


Program

NEF Ung og Mental Helse Ungdom ønsker velkommen til gratis livestream for medlemmer den 4. april kl. 13:00!

NEF Ung har i samarbeid med Mental Helse Ungdom gleden av å invitere til et digitalt event hvor vi skal snakke om psykisk helse, og hvordan det er å være ung og ny i bransjen. I tillegg har vi invitert noen inspirerende eiendomsmeglere med både lang og kort fartstid i bransjen som skal dele litt erfaringer 
rundt hvordan de har kommet seg gjennom utfordrende perioder i sine karrierer og oppnådd suksess. Dette blir både lærerikt og motiverende!
 
Det er ingen hemmelighet at megleryrket kan være krevende, kanskje spesielt i startfasen av karrieren når man prøver å etablere seg som fersk fra skolebenken, og for noen kan dette være psykisk påkjenning. For noen er påkjenningen så stor at de velger å avslutte meglerkarrieren allerede etter kort tid.
NEF Ung ønsker å fremme økt åpenhet om psykiske utfordringer i bransjen vår slik at flere av de som har det tøft tør å være åpne og søke hjelp og støtte. NEF Ung sitt fokus på psykisk helse er et viktig bidrag i NEFs arbeid for en mer bærekraftig bransje og en livslang eiendomsmeglingskarriere.
 

Praktisk informasjon:
Tid: 4. april kl 13:00-14:00

Sted: digitalt via Microsoft Teams
Pris: GRATIS for alle medlemmer i NEF Ung og studentmedlemmer i NEF 

 
Annenhver dag mister vi et ungt menneske til selvmord i Norge. Hjelpetilbudene i landet vårt matcher overhodet ikke etterspørselen, og vi har aldri hatt så mange barn og unge som sliter med psykiske utfordringer som det vi har i dag. Når et ungt menneske endelig tørr å be om hjelp, så har det antakelig gått med dette veldig lenge. Det haster!
 
Det finnes over en million ulike grunner til at vi kan ønske å gi opp livet, grunner til at vi ikke orker mer. Men, det vi vet er at vi trenger kun 1 grunn til å velge livet.
Mental Helse Ungdom jobber for å skape disse grunnene for barn og unge. For ingen skal ha det så vanskelig at døden blir eneste utvei. Les mer om Mental Helse Ungdom, deres arbeid og tilbud her: https://mentalhelseungdom.no/
 
 
Usikker på om du er medlem i NEF Ung?
Alle medlemmer i Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) som er 30 år eller yngre er automatisk også medlem i NEF Ung. Unntaket er studentmedlemmer i NEF, som først kan bli medlem i NEF Ung når de har fullført utdannelsen. Som studentmedlem i NEF har du likevel tilgang til dette arrangementet gratis! 
Les mer om medlemskap i NEF Ung her.
 
 
Velkommen!

NEF Ung & Mental Helse Ungdom